trött

2013-02-28 @ 22:34:34 Allmänt Kommentarer (0)
Ugh,  varit trött idag, inte varken redigt orkat lr haft tid t bloggen. Men dagen har varit rätt okej. Körde rätt hårt på idrotten , skönt de. 
 
Blev inte att rida idag, men hjälpte jenny iaf. 
 
Nu har jag tagit mig en dusch, och sitter med en ansiktsmask på, ska snart ta bort den. Längtar till imorn, då min fina kommer hit! ♥
 
KRAM

självmotionering

2013-02-27 @ 19:38:53 Allmänt Kommentarer (0)
haha, nån som själv motionerade lite medan jag o mamma red, 
 
 
 
Iaf gick de bra att rida, Äxtra va jätte pigg så blev inga bilder då utan tog bara nåra efteråt. 
 
 
Nu har jag varit jätte duktig o snart skrivit klart bokrecensionen som måste va inne idag. Så ska fixa de sista på den sen när jag varit ute! 
 
KRAM

Fina vädret!

2013-02-27 @ 13:36:32 Allmänt Kommentarer (0)
Ne men nu blir de ut och rida i de fina vädret! Sköön. Äntligen lite sol och värme. Som jag saknat de. Men bäst vore ju med sommar lr hur? Men men de här får duga, ska inte klaga :) 
 

Blir att rida Äxtra nu iaf,mamma skulle följa med på Bella. Får väl se hur de går för oss. Ska försöka ta några bilder, men inte säkert de blir några, beror ju på hur Äxtrabus tänkt bete sig idag hehe o lite så. 
 

Knas Kisse

2013-02-27 @ 12:49:55 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan bloggen! 
 
Har ju ledigt idag! Så tog sovmorgon! Vakna väl tjugo i tio typ, o gick upp direkt eftersom vi skulle hämta volvon idag för den va klar nu. Och handla med. Så lämnade mamma vid verkstan så åkte jag o pappa o handla. 
 
Men nu äe jag hemma igen! :) Har plockat in varorna , o ligger i sängen nu ' 
 
heheh knas kisse jag har, (jag ställde upp mitt element i fönstret engång o jaa de blev kvar där hahah) hon hade iaf klämt sig i mellan elementet och fönstret. O elementet äe rätt varmt o solen ligger på mot förnstret så de måste va väldigt varmt för henne där! haha, men där låg hon o mös ett tag, till hon nu skulle börja leka med allt, bla mina fötter? haha 
 

Då & Nu

2013-02-26 @ 17:16:53 Allmänt Kommentarer (0)
 
 Tänkte lägga upp en bild, med lite då och nu bilder. Enligt Liza har jag förändrats jätte mycket haha, att man knappt såg att de va jag haha.
 
 Så får väl se vad ni tycker? :)
 
 
Längst upp t vänster äe den äldsta bilden, och sen blir de nyare o nyare, nyast äe alltså den längst ner till höger :) 
Visst har jag ändrats en hel del, men tycker iaf man kan se rätt tydligt att de äe jag. Men för dom som inte sett mig med brunt hår eller inte blont hår kanske de känns som jag ändrats mycket :) 

The paus

2013-02-26 @ 10:00:45 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsanhoppsan 
 
Nu tar jag the paus, har ju frukost nu så blev en kopp the.  Asso hur skriver man the igentlien,? Alla skriver ju olika, te, the, tee ja 
 
Innan så gjorde jag några kap i en bok vi skulle göra. Om säkerhet i lokalerna osv. Sen läste jag i engelska boken, har läst en hel del nu faktiskt, typ 50 sidor idag. Så äe på 70 - 80 lr nåt sånt. Läser nog ut den idag. Så har jag ikväll och imorn på mig att skriva klart. Perfekt. 
 
Får fortsätta läsa snart! 
 
KRAM
 
 

Tisdags mornar..

2013-02-26 @ 08:16:27 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan på er! 
 
umpf, orkade verkligen inte blogga mer igår, orkade inte nånting haha! Menmen, låg bara o glodde på tv och duschade. 
 
Idag äe de tisdag och fordon som gäller iaf. Visst äe tisdagar dom segaste dagarna att gå upp på? Tisdag morgon alltså...fuck. Håller ni med eller? 
 
Men uppe äe jag iaf! Sminkad och fixad med, ojoj . Börjar nu, men har inte sett t nån lärare än iaf, får se, får nog tid under dagen att blogga mer iaf.
 
 
PUSS :*

Blandat!

2013-02-25 @ 16:30:55 Allmänt Kommentarer (0)
Heejsan! 
 
Blev svårt att blogga i skolan idag, då jag på matten fick följa med Liza till vårdcentralen o ta prover. 
 
Sen hade vi idrott, o då åkte jag skidor (vilket man nog kan kalla första gången i mitt liv, stod på ett par när jag va 10? ) Så jaa, de va ju spännande haha. Men gick hyffsat bra iaf! Ramlade inte och tog mig runt nåra varv i spåret. Fick även veta att en av idrotts lärarna har släkt här ute där jag bor, haha , de va ju lite kul. 
 
På svenskan blev de ju film, dock lite segt när jag redan sett den och dessutom inte tyckte den va så värst bra.. Menmen skönt o inte behöva jobba hehe. 
 
Kom hem efter tre nångång. Precis ätit mat nu. Ska ut och rida Äxtra nu. 
 
Så skriver mer senare, HEJS :* 

One year, One love, One us

2013-02-25 @ 08:24:55 Allmänt Kommentarer (0)
Vet inte om de går att beskriva de här året med ord riktigt. De har hänt så mycket, gått både upp & ner. Så många skratt , så många tårar. 
 
Men idag äe jag riktigt lycklig. För idag äe de ett år vi varit tillsammmans du & jag. Helt underbart, och helt ärligt vem trodde de skulle bli såhär? Är så glad för du skrev till mig den där kvällen, för lite mer en ett år sen. Även att ingen av oss då räknade med att de va såhär de skulle bli haha ;) 
 
Älskar dig med hela mitt hjärta, och du betyder så j*vla mycket för mig. 
 
Saknar dig, längtar tills vi ses , Marcus , mitt ♥
 
 
 

Då va de dax igen

2013-02-24 @ 21:11:28 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan, 
japp söndag kväll då. Tillbax till skolan imorgon, får se hur de blir. Blir väl rätt skönt o träffa lite folk igen. Och Sanne!! ne hon ingår inte i folk ;) hahah
 
Ne men börjar väl med matte vid nio imorn om jag inte minns fel? Lite segt menmen, måste försöka plugga på ordentligt nu t nationella. Sååå jobbigt :( äe jätte rädd jag inte kommer klara de! :(  Men får be Marcus om lite hjälp i helgen. Han brukar kunna förklara saker för mig så jag förstår. Hatar att be mattelärare om hjälp. Värsta läskigt + att man känner sig så jävla dum. Så nee.. haha. Gör de om jag måste ;) 
 
Men nu har jag slängt ner saker t skolan i väskan ( har ju idrott med :D ) och ligger i sängen o chillar. Kollar lite på tv o dricker the... Men ska väl snart sova så god natt på er sötisar , PÖSS :*

Nu hände de mycket på en gång!

2013-02-24 @ 18:35:27 Allmänt Kommentarer (0)
ja jösses, 
 
Åkte t H-fred. Jag gymmade medans mamma & Jenny bada. Va redigt skönt o få springa ordentligt! Va helt illröd efteråt haha, så himla gutt. 
 
 
Så när vi kom hem, hade jag tänkt äta o tat lugnt va vrål hungrig. Men så blev de ju inte haha!  Bara att åka till Hultsfred igen, mamma skulle lämna volvon där igen så jag o pappa åkte lite tidigare för att handla och köpa pizza! Goooott! O sen plocka upp mamma. 
 
Så nu har jag käkat pizza, heh tjooock. Äntlien ta de lite lugnt nu. Glo på tv o smälta maten! 
 
KRAM

Jogging

2013-02-24 @ 12:22:03 Allmänt Kommentarer (0)
Gick bra o rida, blev inte alls länge. Joggade av henne i stort sätt bara. Tänkte ta de lite lugnt efter i går lxm. Så blev mest trav och skritt och lågform. Lite galopp bara. O där kom hon i form stund tals faktikst. Stolt över ponnyn, som blivit lugn & samarbetsvillig. 
 
Men nu ska jag snart åka t gymmet, om typ 40 min. Mamma & Jenny ska bada. Så då passar jag på att träna. Gutt. 
 
Men ska ta mig något att käka nu innan vi ¨åker, och byta om.
Så Bybye  :*

Rid outfiten idag ~

2013-02-24 @ 10:38:18 Allmänt Kommentarer (0)
japp, så här ser jag ut idag när jag ska ut till pållarna & rida! 
 
Har ni något plagg ni inte kan va utan i stallet? Ni som nu håller på med hästar osv.  Själv klarar jag mig inte utan mitt grymt sköna och varma kl strumpor! 

Breakfast

2013-02-24 @ 10:32:31 Allmänt Kommentarer (0)
Japp, käkat frukost, tagit de lugnt, spelat kort med syster hehe. Och spelat på mobilen .. hehe. ojsan. 
 
Så ska bytta om nu!!  
 
PÖSS

Uppe med ... ponnyn

2013-02-24 @ 08:43:48 Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon på er! Vaken tidigare än vanligt idag. Tack vare lilla Bella. Just nu hatar jag vintern ännu mer, jätte svårt att få strömmen i trådarna att funka ordentligt. Så nu hade hon krypit ut. Inga trådar va av som tur va. De hängde bara lite så de va ju snabbt till fixat. 
 
O som vanligt stod hon vid ensilage balen o mumsa haha. Lilla bullen. 
 
Sommar tack! Mycket grönt i hagen, så behöver dom inte bli uttråkade eller hungriga. Så himla skönt. Men men, har man häst har man de hela året right. 
 
Nu ska väl jag glo lite här, o sen käka lite frukost kanske. Ut o rida blir de sen innan de blir en sv'ng t gymmet. 
 
KRAM

På besök

2013-02-23 @ 21:38:22 Hästar Kommentarer (0)
Hejsan, 
 
Kom fram till Blubbie & gänget vid två tiden idag. Så tog ut våra små huliganer haha, och gjorde i ordning dom. Jag hade ju Äxtra med mig. Och hon har gjort framsteg lilla damen! 
 
Visst hon sprang i väg lite när jag skulle sitta upp och va lite stisig. Takta, fnös och snurra runt lite ibland. Men blev bättre och bättre. Bakbenen var hon bara på två gånger! O de va inte mycket eller så extremt som de brukar va. Så äe riktigt stolt över min knas! 
 
Hade dock lite svårt att hålla henne ibland när hon blev riktigt pigg och mina handskar va inte dom bästa då jag bara tänkte på att dom skulle va varma när jag klädde på mig. Så fick låna Gustavs arbetshandskar. As varma och fick bra grepp med dom. Så då gick de bättre. 
 
Svettig som tusan var hon efteråt iaf! haha, men hon stisar ju upp sig själv så mycket så hon börjar ju svettas redan efter att ha skrittat ett par varv. O sen jobba på de med då. haha lilla gumman. 
 
Blev inga bra bilder, tog bara några efter vi ridit, på Äxtra och Bella. Och dom va inte så värst samarbets villiga... Men slänger upp nån av dom, bara för att! 
 

vad äe du? hah

2013-02-23 @ 17:50:00 Allmänt Kommentarer (0)
En liten rolig grej min pojkvän hittade, han tyckte de va väldigt roligt att jag va en gnällig bimbo, lite sanning i de kanske? haha 
 
haha, stämde de på någon mer? ;) 
 
 
 

packat klart

2013-02-23 @ 12:10:15 Allmänt Kommentarer (0)
Heeej, 
 
Ska åka och hälsa på Blubbie idag, och ska ta med oss en häst var jag och Jenny. Så har precis packat in grejerna i transporten. Ska inte åka förns 1 så har lite tid att blogga o glo datan. 
 
Ska bli kul o se om Äxtra kan hålla sig lugn även i ny miljö och bland andra hästar. Vi får väl se! Hoppas inte på några mirakel men att hon äe lite lugnare än förut iaf. 
 
Hoppas ni vill läsa om hur de gick, för kommer ett inlägg om de senare ;) Funkar appen i mobilen har jag tänkt o slänga upp nåt litet i mellan. Men de verkar ju inte vilja funka så ofta så vi får se. 
 
Ojoj, ni fick se mig med utsläppt hår! Omg, haha. Tja lite har de växt men saknar mitt långa hår :( Ni får leva med o se dom här bilderna haha!

Mamma & Bella, Jag & Äxtra

2013-02-22 @ 15:30:33 Allmänt Kommentarer (0)

Inte haft tid

2013-02-22 @ 15:22:02 Allmänt Kommentarer (0)
Heeej
Inte haft tid att blogga än idag , men nu har jag hihi! 
Kom nyss hem från farmor, fikat där lite o pratat o så :) Va ett tag sen vi va där sist så de va skoj. Så åkte vi upp till affärn en snabbis med. 
 
Kommer lite bilder från förmiddan när jag och mamma red. Jenny var uppe i källeberg och hjälpte till så mamma red Bella och jag Äxtra. 
 
KRAM
 
 

Får göra de bästa av de

2013-02-21 @ 21:15:39 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan på er!
 
Just tagit mig en dusch. Fick tvinga mig till de, va så trött. Så nu har jag dragit på mig mysstrumpor jag fick av mamma idag, Såklart mina sovmjukis med! Så gosar ner mig i sängen nu. Ska nog stänga på en film, fanns inget bra på tven. Vet inte redigt va jag ska se för nån men nåt bra ska man väl kunna hitta. 
 
Imorn blir de att åka t farmor iaf. 
 
God natt :*
 

Winterpics

2013-02-21 @ 18:16:34 Allmänt Kommentarer (0)
Va ute och gick i ca 45 min, härligt! Gick i skogen o blev en hel del bilder undertiden haha! Skullle lagt upp dom genom mobilen förut, men de vill fortfarande inte funka? :( Nån mer som har problem med appen?
Här är iaf några av bilderna,
 

Promenix

2013-02-21 @ 13:56:18 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, skulle gymmat men har ont i höften. Glömde sträcka på den i går :(
Så kör på en promenad nu istället!

Hade gött :*

~Today~

2013-02-21 @ 13:25:53 Allmänt Kommentarer (0)

Inte i dag heller

2013-02-20 @ 21:35:26 Allmänt Kommentarer (0)
haha ne palla inte färga håret idag heller. Aja, bara onsdag än, så har ju fyra dar till på mig. 
 
Ligger i sängen och kollar Grey's anatomy. Ska väl göra de till jag somnar. 
 
Imorn blir de upp o rida och sen gymmet troligtvis. Gött.
 
Men godnatt på er!

Håret!!

2013-02-20 @ 11:15:57 Allmänt Kommentarer (0)
Borde verkligen färga håret! Måste fan göra de den här veckan! Kan ju inte komma t skolan o se ut såhär.. därför ni inte fått några nya bilder på mig haha. Håret ser verkligen hemskt ut x) Men men får se om de blir idag. 
 
Har värledens utväxt haha, de värsta med blondering asso.. 
 
Den jag färga med förra gången , blev riktigt bra. Skulle haft den igen men då fanns den inte.. så fick ta den här istället. 
 
Har färgat med den förr oxo så de blir nog bra, de viktigaste äe o får bort utväxten! Så får jag hoppas undehåret blir mer blont och mindre oranget. 

Jäkla snö

2013-02-20 @ 11:10:00 Allmänt Kommentarer (0)
Go morron hehe. 
Vaknade igentlien vid nio och gick ut o skotta snö, har ju vräkt ner!! Och mamma skulle iväg så fick skotta upp lite så hon kom ut med bilen. Har ju kommit massa snö, hoppas de slutar snart. Fast lite mysigt o rida i all snö, men så förbannat jobbigt att skotta hahah. 
 
Men men, nu har jag plockat lite på rummet, ätit frukost och tar de lugnt nu. Ser på despret housewifes , haha tycker de äe roigt faktiskt. Ska väl ut o rida om ett tag. Äxtrabus. 
Har börjat få tillbaka suget efter o rida nu. Så börjar bli rätt roligt igen. Känns skönt och hoppas de håller i sig nu. Sista året på ponny ju, måste ju försöka. 
 
 
 
Hade bra, pöss
 
 
 
 
 
 
 

Äxtra today

2013-02-19 @ 17:35:26 Allmänt Kommentarer (0)
Red Äxtra när jag kommit hem, och idag övade jag inga galopp byten men hon rättade sig själv en gång när hon fattade fel! Duuuuuktig pålle!! 
 
Försökte jobba mer med formen i galoppen då hon nu börjar få muskler och ork för att klara de. Och äe mer stabil i galoppen. Gick faktiskt rätt bra, bättre än jag trodde. Men jag fick jobba med haha! Men de äe kul. Så äe riktigt stolt över min lilla huligan. Hoppas bara på att de fortsätter så här nu, men några bakslag blir de nog. De blir de ju alltid så. 
 
Menmen, ska rida henne imorn med, jobbar nog mest med formen, men kanske nåt bytte oxo. Så hon inte tappar de. 
 
KRAM 
 

Sjukgymnasten!

2013-02-19 @ 17:22:26 Allmänt Kommentarer (0)
va ju hos min sjukgymnast idag, Emma. Kändes riktigt bra , för nu kunde hon känns var jag har ont, och de äe en muskel som, på mig, gärna vill dra ihop sig och bli kort och spänd. Så nu kunde hon ge mig mer speciella övningar som jobbar och sträker just den muskeln, så nu jäklar! Kommer få träningsverk i den i början men sen ska de gå över. Så känns bra att hon kunde få fram exakt va de va. 
Och dessutom kan jag fortsäta med allt, springa & rida och allt sånt för de äe inte farligt eller skadar! :) 
 
Så nu ska jag göra tre olika övningar 3 gånger i veckan, och stäka på muskeln efter varje gång jag ridit/sprungit/haft idrott osv. :)
 

Min dag, lite kort

2013-02-19 @ 17:03:00 Allmänt Kommentarer (0)
 Hej, lite kort om min dag nu, så ska jag skriva lite mer om vissa saker sen :) 
 
Gick upp vid 8 o gick ut o gav hästarna frukost, gick in o gjorde mig i ordning, starta bilen och sen käka frukost. Åkte vid kvart - tio i 9 in till stan med pappa & nisse. Medan jag va hos sjukgymnasten (mer om de sen) så fixa dom ett nytt batteri t bilen o lite annat. Sen köpte jag foder t pållarna o sen drog vi hem igen. 
 
När jag kom hem blev de en kopp the o byta t ridbrallor. Red Äxtra. Mer om de sen. 
 
Sen va de rätt lugnt ett tag, käka mat o så. Sen nu har vi varit o hämtat volvon på verkstan. Jag o pappa skjutsa mamma. Kom nyss hem, och mamma äe o jobbar. 
Så nu sitter jag här o tar de lugnt, o ska försöka få till lite inlägg hehe :) 
 
Kommer mer om allt nu alldeles strax ! ;)

Äxtra idag

2013-02-18 @ 18:11:38 Allmänt Kommentarer (0)
Fina pållen idag ♥
 
 O jag vet min sits ser för jävlig ut, fråga mig inte varför jag lutar mig framåt.. har en förmåga att göra de ibland. Aja fin pålle iaf ♥

Göttans!

2013-02-18 @ 11:26:18 Allmänt Kommentarer (0)
Somnade runt 11-12 igår, o sov till halv elva idag ungefär. Så jäkla skönt. Så har käkat frukost nu. O ska väl strax dra på mig ridbyxerna. 
 
Äxtra som vanligt blir de o rida. Sen vet jag inte vad som händer idag. Kanske borde ta o färga håret? om jag orkar haha... borde ha färgat de för länge sen men de äe ju värsta jobbigt xP 
 
Men vi får se :) 
 
KRAM

Ensamt..

2013-02-17 @ 21:08:12 Allmänt Kommentarer (0)
Jaha, ensam i natt då :( oh, va ensamt de kan kännas efter att man sovit med ♥ en natt. 
 
men men får överleva, imorn blir väl en vanlig dag tror jag. Rida Äxtra blir de väl. Hoppas de går lika bra då som idag!
Men god natt på er! :)
 

Myshelg

2013-02-17 @ 19:17:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, 
ursäkta jag inte bloggat men pojkvännen kom hit i går o stanna till idag, han åkte nyss. 
Igår då, gick upp ungefär 10, käka frukost o sen ut o rida. Äxtra va rätt duktig faktisk, o lugn framför allt! Sen fixa vi lite till pållarna o sen kom Marcus hit. 
 
Skönt o få träffa han! Såg på film o mös. Sov knappt nånting, ett par timmar typ. Gick upp vid tio för o rida Äxtra. Gick as bra idag! Va riktigt nöjd med både henne och mig själv. Och idag fick vi till galoppbyte! Så hoppas hon kommer ihåg de nu haha, o att jag kan va lika tydlig o allt. så de sitter snart. Dock äe dom långt ifrån perfekta men äe super glad för att hon äntligen lugnat ner sig och allt. Så ett stort steg för oss, även om andra inte tycker de äe nån big deal. 
 
Iaf, sett du på lite film sen med, fick så sjukt ont i magen förut så somnade ett par timmar. Stackars Marcus fick kolla film själv o hålla om min mage hehe. 
 
Men nu har han pecis åkt, och jag tar de lugnt just nu. En kopp the. Tänker nog ta de lugnt till vi ska ge hästarna. Orkar ingenting, magen äe inte helt bra än heller så. 
 
Har ni haft en mysig helg? Och nån mer som sett hungerspelen? Vad tyckte ni? 
Själv tyckte jag att boken va klart mycket bättre!! 

Film

2013-02-15 @ 22:52:38 Allmänt Kommentarer (0)
Ligger i sängen o dricker the. Skönt. Ser på filmen på 5 an, den verkar rätt okej. Så de får funka ikväll. Ska ju se hungerspelen med älsklingen imorn! :D Can't wait!

Hur äe erat fredags mys då? Eller de kanske inte äe mys , kanske fest istället? :)

Men hade gött o sov gott!

Sara Lund / Claes Schmidt

2013-02-15 @ 17:59:42 Allmänt Kommentarer (0)
Här kan ni hitta lite om honom/henne. Både hemsidan, och sen hittade jag på hemsidan lite om hans föreläsning. Den vi hörde på idag. Kanske går hitta så man kan se på den där. :) http://www.saralund.se/ http://www.saralund.se/SaraLive/Standup/StandUp.html

Vilken sjukt skön människa!

2013-02-15 @ 17:49:57 Allmänt Kommentarer (0)
Nu va man hemma då. 
Va ju på en förelsäning förut! Skulle vara en transa som höll i den, och de kan jag verkligen erkänna att jag va riktigt skeptisk först. Men insåg idag att man inte ska döma, herregud va intressant de va faktiskt, o hen (väljer att kalla hen de då jag inte vet hur Clas som ibland äe Sara ser sig själv.) va så jäkla rolig! Kunde skämta om allt utan att låta elak/rasistik eller kränkande för de va ju inte sytet heller! Men verkligen glad att jag fick gå och lyssna på hen. För de va verkligen hur kul som helst! Önskar jag haft tid efteråt o prata med hen, men va tvungen o springa till taxin så hann inte tyvärr :/ Hade varit riktigt roligt annars! 
Men Sara (som hen va idag då) berättade även om att hon inte vågat berätta om de förns hon va 40. Och att hennes/hans fru trot att hen varit med någon annan kvinna när hon va bortrest, och när hon ställde hen mot väggen kom sanningenfram. Och hon accepterade de, de va ingen big deal. 
 
Så nu lever hen ibland som Clas - marknadschef (tror jag de va, lr nåt sånt) och ibland som Sara. 
 
Hen tog mycket upp att de äe inte konstigt med olika sexuella läggningar/ funktionsnersättningar / sjukdomar eller nånting de äe andra/vi som inte har kunskap och ser de som nåt ovant. Men istället säger vi att de äe konstigt och då startar fördommar. 
Ska se om jag kan hitta någon inspelad föreläsning av Sara/Clas så ni får se och höra själva! De va verkligen värt att lyssna på. Äntligen lyckades skolan fixa något man kunde/ville lyssna på! 
 
"Säg inte att du inte har några fördommar, de äe den största fördommen" 
 Sara Lund

Föreläsning

2013-02-15 @ 11:13:32 Allmänt Kommentarer (0)
Jahap, händer inte så mycket idag. Lämnade in boken (hungerspelen) till Annika de idag med, glömde den imorse så mamma fick komma in med! hahah, snällt av henne iaf, när min hjärna inte funkar... :P 
 
Verkar som nåt äe väldigt fel med skolans data system med haha, nästan alla får ogiltig frånvaro fasten dom varit här? As konstigt, inte hört att jag fått nåt sånt än iaf. xp men aja,
 
Sitter o degar lite, ska på en föreläsning sen, de äe tydligen en transa som ska prata om något, I guess att de äe om sexuell läggning eller nåt o de hållet?  aja hahah, Sara-Klas va de visst ;) Får väl se om hen har något roligt att säga :) 
 
Slutar till tre iaf, så ja kommer väl hem strax efter. Får se, blir nog att hjälpa syrran med pållarna :) 
 
oh haha, hitta en till såndär skön bild, bara måste lägga upp den :') 

Fordon :)

2013-02-15 @ 08:08:54 Allmänt Kommentarer (0)
Heeej
Sitter i skolan nu, sovit dåligt i natt men när jag väl somna sov jag gott :)
Idag äe de FREDAG! och fordon och sista dagen innan LOVET :D 
Så himla skööööönt :)) 

Avslutar kvällen med..

2013-02-14 @ 21:25:03 Allmänt Kommentarer (0)
Har avslutat denna kväll med lite familjefika. Så fixa vi hästarna, o nu avslutar jag för mig själv med att skriva lite med min älskling , en kopp the (femte för idag? :o ) och häst & ryttare läsning.

God natt gott folk, hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag!

Alla <3 dag

2013-02-14 @ 18:22:25 Allmänt Kommentarer (0)
Ja va tycker ni om alla ♥ dag? Äe den en speciell och viktig dag för er eller spelar de ingen större roll, skit samma lxm? 
 
Jag tycker de äe lite mysigt med denna dagen, va lite extra gullig o så. O självklart äe de ju underbart med all choklad! haha
Tycker ändå den äe viktig, visa lite extra kärlek & omtanke t sina närmaste. De äe ju viktigt att göra de så bra att de finns en dag som uppmärksammar de lite extra :) 
 
Lite sorligt att jag inte kunde träffa mit ♥ idag dock, men får ta en försenad alla hjärtans dag på lördag istället!  Och de kunde ju varit värre. Kunde varit helt ensam, och värre med att inte ha en mamma på morsdag eller en pappa på farsdag faktiskt. Så tänker så istället! 
 
Men glad alla hjärtansdag på er allihop!! ♥

de gick ju bra, eller?

2013-02-14 @ 18:13:27 Allmänt Kommentarer (0)
Lovade ju att blogga mer idag, o de gick ju bra right.... -.- 
Tänkte blogga från mobilen då de äe svårt att ha datan uppe ibland i skolan. men då funka ju inte de såklart! Sen när jag kom hem så åt vi o sen skulle jag följa med pappa o handla direkt efter. Och när jag kom hem var min syster tvungen att låna datan t några läxor... Så de gick inge bra för mig. 
 
Tänker inte lova igen haha, men hoppas de blir lättare imorn! :) 
 

finfin morgon

2013-02-14 @ 10:34:08 Allmänt Kommentarer (0)
Gomorron på er
 
Sov gott och vaknade som vanligt vid 6 - halv 7 men kunde ligga kvar typ 45 min med kissen, mysigt. Så gick upp typ 7- kvart över. Chillade, plattade håret, letade efter böcker o packade gympa kläder. Åt frukost i lugn och ro med, himla gött. 
Så åkte vi strax efter åtta, tio över lr nåt. Så va i skolan halv. 
Gick t engelskan och sa att vi va där. Suttit o glot sen. Och sen lyssnat på en syv som pratat om valen och de fast har ju redan valt så de kvitta ju x) 
 
O Elisabeth kom ner med papprena till oss så nu har jag ansökt! Känns bra att de äe klart! Hoppas bara de går igenom utan målsmans underskrift men Elisabeth trodde de. Så hon tog dom som dom va. 
 
Men nu ska jag chilla vid datan i en halvtimme till innan idrotten börjar :) 
 
KRAM
 

Up and Down

2013-02-13 @ 21:46:50 Allmänt Kommentarer (0)
Heej, 
ja dagen har varit upp och ner... 
 
Började bra, sov morgon och gymma. As nice! 
Sen blev de mindre bra.... där av inget bloggande.. Men nu är de bra! Bättre än på länge! Så ska strax sova, o inte gråta mig t sömns. Skönt.  o ursäkta sämst bloggning idag... hoppas ni förstår. 
 
Nu har jag tagit en skön dusch, underbart. O tittar på Grey's anatomy. 
 
Men äe slut efter denna dagen haha, så får bli ett tråk inlägg nu med.. Men go natt på er o lovar att de kommer bli bättre med bloggningen imorn! 
PÖSS 
 
 

Hejsan!

2013-02-13 @ 13:44:50 Allmänt Kommentarer (0)
Sovmorgon idag då vi äe lediga! Göttans!
Varit ute och fixat med pållarna och hjälpt mamma o pappa med lite.
Nu ska min snälla mamms skjutsa mig t gymmet yeay :D Visst kan lika gärna springa hemma, ute, men hatar ju vintern o de äe inte lika kul då. Så skönt o få åka dit o springa ur sig massa.
Men ska åka strax så hade gött! Hejs :*

Nu tror jag

2013-02-12 @ 12:04:39 Allmänt Kommentarer (0)
att vi fått ordning på de. Så de blir rätt. 
Dock funkar inte dexter för mig så jag kan göra mitt karaktärs ämne val. Men aja, de löser sig nog! 
 
Nu äe de iaf lunch. Inte för vi jobbat något nu under förmiddan. Har bara varit o försöka få de o funka o springa efter folk som kan hjälpa oss haha! 
 
Men men , får se om de blir o jobba i boken efter lunch eller om vi ska få min dexter att funka :)
De märks! Nu ska jag ta o köpa mig en kopp the. 
 
KRAM 
 
Sommar nu tack ♥

Denna skola alltså..

2013-02-12 @ 09:25:06 Allmänt Kommentarer (0)
Herregud, trött jag blir på de här.
Ska göra val till tvåan nu, och de måsta va klart till fredag. Helst idag då vi har hjälp med o få de rätt och så. 
Men inget funkar ju! Våra mentorer vet inte hur vi ska göra, va tvugna att fixa nya lösenord till Dexter först. Sen nu sitter vi och väntar på en lärare från tvåan som vet hur de hela funkar, så vi väljer rätt för oss själva lxm. Men de äe jätte rörigt. 
Man ska välja kurser för 100 p. Men frågan är om special inriktnigarna för fordon ingår i dom hundra poängen. Så vi vet inte varken vad vi kan eller ska välja. Så bara sitta här & vänta till han kommer så vi kan få reda på hur de funkar. Hoppas han kommer snart, blir mer och mer irriterad på de här... -.-
 
HEJS

får va glad ..

2013-02-12 @ 07:30:38 Kommentarer (0)
god morgon på er!
vakna av att mamma kommer in på rummet, "vakna, du måste hjälpa mig. står en häst här ute.."
så bara o gå upp, dra på sig nåt o ut. där stod Bella i ensilagebalen o hade de bra! -.- jaja, hon va ju glad iaf så inga problem o få tag på henne hehe :)
så nu äe hon tbx i hagen, och staketet lagat. jag på väg till skolan.

så de gick ju bra iaf, får va glad att dom inte springer ut på vägen när de händer! :)



helt meningslöst..

2013-02-11 @ 22:36:58 Allmänt Kommentarer (0)
har ingen fantasi haha, helt meningslöst inlägg... men iaf. 
Chillar i sängen, ska snart sova. skriver med lite fina människor som jag saknar! 
Men godnatt på er söta läsare :*

Yeay ingen matte!

2013-02-11 @ 19:08:56 Allmänt Kommentarer (0)
Heeejsan! 
Varit lite lat med bloggandet idag med hehe, OVANLIGT
 
Så ska försöka att inte göra de här för långt hehe.
 
Iaf, började ju på gymmet som jag skrev, kändes redigt skönt o få svettas lite! Så blev de matte o de gick väl okej, har ju svårt för de men de funkade ändå. 
Spelade fotboll med grabbarna sen på idrotten, fan kul de va! mini fotboll, as roligt. Så va typ helt slut sen haha. Så lunch och sen svenska. Vi diskutera lite frågor till boken, och sen svarade på frågorna till den som jag inte hade gjort hehe. Tyckte boken va så bra så läste bara på o glömde frågorna x)  Men blev klar med de, o de va inte direkt svårt. så ska bara skriva de på datan o skicka in. så äe de klart! 
 
Och på slutet tog hon upp om inividuella (stavning där..) val till tvån o vet ni hur glad jag belv?!! För o få högskolebehörighet så behöver vi (på fordon programmet) bara läsa till engelska 6, svenska 2 och svenska 3! Ingen matte!! :D så nu har jag helt klart bestämt mig för o göra de! Inget snack om saken. Blev så himla glad, så sa t lärarn att mitt liv va räddad...o de äe de väl typ? haha :) Bästa på hela dagen helt klart. 
Ja de va min dag i skolan, när jag kom hem blev de o käka o sen ut o rida Äxtra. Gick väl hyffsat, en del upp i luften va de menmen. 
 
Nu ligger jag i sängen, har haft sån jävla huvudvärk nästan hela dagen så blev panodil o the och sängen hehe. Blir väl de till de äe dax o ge hästarna kvälls mat :)
 
Hade bra, ska slänga in något mindre jobbigt inlägg sen hehe , KRAM

Gymmat :P

2013-02-11 @ 09:04:40 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan!
Precis varit o gymmat, kändes jäkla skönt! 
Nu blire matte ppå de ;P
 
HEJS 

Music **

2013-02-10 @ 21:51:18 Allmänt Kommentarer (0)
http://www.youtube.com/watch?v=rmfZQpB2-9M
 
http://www.youtube.com/watch?v=ufEejvMEP64
 
http://www.youtube.com/watch?v=aLBrteWONuo
 
http://www.youtube.com/watch?v=8FclpYHzGjc
 
http://www.youtube.com/watch?v=2NtP7I2-_Rk
 
http://www.youtube.com/watch?v=FgGvIB77s0c
 
http://www.youtube.com/watch?v=CfyQHr-QatM
 
 

Mycket att läsa..

2013-02-10 @ 16:41:26 Allmänt Kommentarer (0)
Tror de blir mycket att just LÄSA på min blogg ... därför kommer nu lite bilder istället! 
Tre första är på Äxtra från idag, den fjärde äe vad jag köpte idag, och den sista äe några veckor gammal på mig och Äxtra. 
 

Dagen

2013-02-10 @ 16:36:07 Allmänt Kommentarer (0)
Vatt en fin dag ändå, trots att de äe kallt och rätt grått. 
 
Började med en ridtur på Äxtra , min lilla huligan, som faktiskt va rätt lugn idag! Men hon va ju tvungen att flyga i luften när vi va på väg hem. Går ju inte va för lugn lr hur? 
Men för övrigt gick de rikgtigt bra, hon va pigg så lite svårt att jobba henne ordentligt men pressade henne inte heller. Va tjänar de till. Bättre att hon får lugna sig först o sen vilja jobba. 
 
Så in o värma sig en stund innan de blev o åka till en polare till pappa o hjälpa honom lite. Sen ner och starta Amzonen som jag nog ska ha med till skolan på tisdag. Kul! 
 
Nu har vi varit o handlat lite, lite snabbt sådär. Så väntar på mat nu, börjar faktiskt bli hungrig. Men haft något att göra hela dagen så inte tänkt på de så mycket. 
 
Min dag helt enkelt :) Får se om de blir något mer innan de äe kväll :) 
 
KRAM

ojjj

2013-02-10 @ 10:39:53 Kommentarer (0)
God morgon !
oups, vaknade nyss, typ 10 min sen. ligger fortfarande i sängen haha. men nu kom syster o ville ha hjälp när hon ska rida, så nu får jag skärpa t mig o gå upp haha :)

ser rätt grått ut idag. kommer nog inte hända så mycket idag.. hade tänkt va med en polare men blir o ta hand om pållarna istället. kanske rida något med. men först ska jag käka frukost! suger i magen.

pöss

Lemon-Honey

2013-02-09 @ 23:00:16 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan! 
 
Gjort lite av varje idag, hjälpt pappa, spelat lite, pysslat med hästarna. En rätt okej dag trots allt :) Nu ligger jag i sängen o bara tar de lugnt. Min mage äe uppblåst :( kanske äe för allt the jag dricker...typ beroende.. haha!
 
Hittade en as god smak! Lemon-Honey, as goooott! Dricker de hela tiden... hehe. Alla the drickare bara måste prova den. Lova mig o göra de? haha. super gott äe de iaf. 
 
Men äe värsta trött så ni får ta de här tråkiga inlägget...sorry. 
 
Godnatt på er!
 
Och btw, Sean Banan ska vinna mellodifestivalen okej? 
 

god morgon!

2013-02-09 @ 11:11:52 Kommentarer (0)
Gmorron, blev lite sov morgon t 10 idag, göttit !
har gett hästarna frukost och ätit frukost själv med.
gossar med katten nu, myspys. blir o spela lite nu tror jag. de äe ju så tråkigt väder ute! de bara öser ner snö, bläää

men hade gött i snöyran!

Fredag?

2013-02-08 @ 12:59:54 Allmänt Kommentarer (0)
Känns fan inte som fredag...ne de stämmer inte. Längtar inte efter helg heller. de kan lika gärna va skola. Kan börja med måndag imorn, thats fine. Då skulle jag ju kunna gymma med, eftersom vi börjar vid nio på måndagar. Peeeerfekt. Men tyvärr har jag ännu inte välsignats med någon super kraft så jag kan bestämma vilken dag det ska va. haha!

Har iaf haft lunch, så suttit o pratat med några trevliga tjejor, några från fordons 11,an med. Kul o höra hur de äe ute på fältet.

HEJS

Vill juh!

2013-02-08 @ 09:44:50 Allmänt Kommentarer (0)
Har sån lust att göra massa, träna, springa, cykla, rida, eller vad som men så har man jätte ont idag... hoppas fan de går över snart. Vill bara igång o göra massa. Funderar på o rida idag ändå. Bara för jag vill röra på mig. Springa o cykla äe ju bara o glömma i snön. De gör jag bara inte faktsikt haha. Men kanske kan åka in hit i helgen t gymmet o träna lite. Vore ju jäkligt nice. Får se om man kanske kan göra de. 
 
Tycker de kan bli sommar nu! Så jag kan börja spinga min runda igen. Så tråkigt o va inne , men hatar kylan o snö o blött... Så sommar nu tack. Få lite färg på kroppen igen, få svettas ordentligt o känna sig lite fri. 
 
Ska ta o göra mina övningar för höften sen med, så kanske de kan funka o rida iaf. Nåt måste jag göra iaf. Något förslag på grejer man kan göra även att man har ont? Som inte äe så påfrestande men an ändå får röra på sig? Finns ju typ inget..eller jag kommer inte på något iaf. 
 
 
 

Holy crap..

2013-02-08 @ 08:30:29 Allmänt Kommentarer (0)
de gick bra! haha :D

51 % första gången, och 78 % andra. Så godkänt! Va inte så jätte svårt faktiskt. Mycket lättare än jag trodde.
aah, skulle bara berätta de!

Hydraulik dåe

2013-02-08 @ 08:08:51 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan svejsan! 
Får ta tag i bloggandet nu igen lr va sägs? 
 
Idag iaf, fordon hela dagen. Ska avsluta hydrauliken idag med prov. Så hoppas jag kan de här nu. Kollade precis igenom kapitlet lite snabbt. Så tror jag har koll iaf. TROR. Så äe de alltid. Man vet inte om man kan haha. 
 
Trött som ett svin idag äe jag med. Jepp jepp, hade gött hoppas ni inte har prov en fredag morgon... 
 

Lite bättre nu

2013-02-07 @ 21:40:07 Allmänt Kommentarer (0)
Livet känns lite lättare nu iaf. Får hoppas de verkligen löser sig så som jag tror & de verkar nu iaf. 
 
Haft en rätt okej dag. Började med sovmorgon. Tyckte de va menigslöst att gå o ta frånvaro för o sen sitta i flera timmar o vänta på nästa lektion. så åkte in till idrotten. 
Spelade badminton med Sanne & Sandra. haha jag hatar badminton nu. bara så ni vet. äe totalt sämst på de... 
 
Sen möte jag Malin och Lola i Cafeterian så satt där med dom på lunchen o snacka :) 
 
Matte på de, jobbade bra och försökte va riktigt trevlig mot lärarn efter mitt lilla "rusa där ifrån" anfall i måndags. Så skulle vi haft samhälle efter de. Så hade fixat taxin så den skulle hämta vid fyra, Perfekt. Eller? Kunde ju kommit en lärare så hade de ju vatt bra. Så fick sitta där i en och en halv timme o bara glo. 
O killarna typ slog ihjäl varandra & sönder halva klassrummet. Moget o sådär. haha, störda.. 
 
Kom hem tillslut iaf. Käkat, läst och fixat med hästarna. Ja de har jag gjort idag. 
 
Nu hade ju jag tänkt o se på the hunger games som jag pecis laddat ner, men så äe de ju fråga olle ikväll! går ju inte missa de! så får bli hungerspelen en annan kväll. Äe helt inne i boken. O jag som blev skit sur när lärarn sa att vi skulle läsa en bok haha! där ser man va som kan hända! Kanske äe påväg o bli sån där bok nörd jag va ett tag för länge sen? haha vem vet , xd fast äe nog för lat för de nu.. jag vet inte. De märks såsmåningom. 
 
KRAM o missa inte fråga olle haha ;) 

~Tusen blandade känslor~

2013-02-06 @ 01:54:31 Allmänt Kommentarer (0)
Vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Vill bara försvinna o sen vakna/upp komma tilbaka och allt är bra. Men så funkar inte livet. Face the reality. 
Men pallar inte de just nu känns de som.
Vill både de ena och de andra men så går inte.
 
Mitt liv är helt fuck up rent ut sakt. Ni kanske märkt att mitt bloggande varit väldigt segt nu ett tag. Jaa thats why. 
 
Har så mycket blandade känslor just nu att både huvud , kropp och hjärta håller på o splittras, sprängas. Brytas i miljoner bitar. Jag vet varken ut eller in. Jag kan inte göra rätt hur eller hur. De finns ett sätt men de ser inte ut att vara något alternativ just nu. 
 
Nej eller okej? de äe vad jag väntar på att få veta... Orkar inte med en här ångesten..för vet att de där Nejet förmodligen väger tyngst just nu. 
 
FAN. 
 De är vad jag har att säga nu, fan fan fan. Fan va jag klantat till de för mig själv , mitt jävla pucko... Som man bäddar får man ligga right? 
 
Jävla liv. Gå o dö nånstans, ses kanske nångång. så känns de! fuck

Lite lunch på de då

2013-02-05 @ 13:23:21 Allmänt Kommentarer (1)
Heej igen alla sötisar! 
 
Japp, precis haft lunch. Blev en macka som vanligt typ. Äe tbx här nere i klassrummet nu, räknar lite matte. Uppgifter i boken som har om kolvens max tryck mm. Kanske dåligt förklarat där, men aa olika matte uträckningar som har med hydraulik att göra helt enkelt! 
 
Skriver även med ett par söta tjejor ♥ 
Men ska ta o läsa hungerspelen nu, så tjjjaaoo :*

Oljjjja

2013-02-05 @ 09:24:57 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan igen! 
Geggat med hydraulsystemet nu, haha oljigt o fint! 
Men de gick bra iaf, gick bra o byta tryckregulatorn o mäta på nytt med den så. Plockade ner allt sen med. Så nu äe de nästa grupps tur att få ihop de hehe. 
 
Kände mig så snygg i mina verkstadskläder, eller? xD 

Fordon all day long

2013-02-05 @ 08:09:57 Allmänt Kommentarer (0)
Hey, 
 
Kom t skolan för 30 min sen. Så har sminkat mig precis. Och sitter nu i klassrummet o väntar på Johan. Ska väl fortsätta med hydraulsystemet idag, se om vi lyckas byta en tryckregulator o sen ändra trycket med den. Får som sakt se hur de går. Tror jag bör byta om idag iaf haha, känns som de kan bli lite oljigt där under bänken med själva systemet på... 
 
Sen får vi se vad som händer. Va vi mer ska göra. De där är de ända jag vet änsålänge. 
 
Vad händer på era tisdagar? Vanliga dagar eller äe de något speciellt att se fram emot / eller inte se fram emot kanske? 
 
KRAM

Läsaaa

2013-02-04 @ 17:09:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan, 
Måste ta tag i o läsa ordentligt nu! Jäkla bok haha. O sen den i egelskan med. Fan två böcker o den ena ska va klar t lovet.. PALLA. okej de går om man vill men just nu känns de långt bort haha. 
 
Får ta o pigga upp mig själv lite , men vet inte hur redigt. 
 
Fick gå en runda på idrotten. Men fick bara mer ont i höften av de. Så inget ride idag. Sen va de lunch som jag satt o prata med Malin, Lola och Nina på. 
Svenska sen då, o satt i grupper o diskutera frågor t boken o lite sånt. 
 
Kom hem typ tjugo över tre..har käkat lite mat sen dess. Sitter i sängen o chillar nu. 
 
Men aah, hade så gött alla. Har inget kul o skriva om nu ändå så. 
 
PÖSS 

Gomorron på er

2013-02-04 @ 08:44:43 Allmänt Kommentarer (0)
Gomorron!
Jobbigt att ta sig ur sängen imorse? 
Själv tog jag mig faktiskt upp utan större problem. Visst lite segt men inte för jävligt. :) 
 
Ja sitter i skolan nudå. Forever alone idag dåe xP 
 
Börjar vid nio med matte. Får la se hur de går. Måste öva på nu t NP om nåra månader. Sen kör vi lite idrott på de, är nog med men tar de lugnt eftersom höften äe fuckad igen. Hoppas på att de äe något kul idag iaf, utan att jag behöver anstränga den allt för mycket. 
 
Jag idag 
 Hörs!! 

Ridtur & städat dåva!

2013-02-03 @ 18:53:08 Kommentarer (0)
hellu everyone!
hur äre med er?

själv äe de rätt bra, höften äe lite ledsen bara..efter ridturen på äxtra, vilket mest blev flyga runt i luften & ta bettet o springa. men de blev bättre mot slutet iaf. hon har ju så mycket energi nu när hon stått ett tag.
ja blev nyss klar med städandet med. skönt! så ligger i sängen nu, tände lite ljus o lyssnar på musik. känner mig rätt trött så väntar bara på o få gå ut o göra klart så man får sova se
n hehe.


Oups '

2013-02-03 @ 12:59:22 Allmänt Kommentarer (1)
Heej igen! 
Blev inte att blogga igår, blev lite konstigt haha! 
Gick ner på morgonen för att käka frukost, (typ halv tolv hehe) o så helt plötsligt hade vi bestämt oss för att åka t ingatorp o kolla på möbler. 
Så vi drog ganska snart. Men hittade inget, höll på att få en säng men den va inte redigt som vi ville så de fick va. Fanns inte alls mycket fint så.. 
 
Så när vi kom hem gjorde vi tacos, med massa frukter vi aldrif provat förut! spännande haha! 
Marcus kom senare med. Skönt att få träffa han iaf! 
 
Han åkte nyss hem, och jag håller på att städa nu. Finns ju lite att göra på kan jag säga! Men fått undan de mesta sakerna o kläderna nu. Så dax att dra upp damsugarn o moppen! 
 
Får se vad de blir att göra senare idag. ska städa klart först iaf, så man har de färdigt. Får skärpa mig nu och blogga ordentligt idag! 
 
Puss hej! 
 

Sänghäng

2013-02-01 @ 22:27:40 Allmänt Kommentarer (0)
Hej på er! 
Oh as trött, åkte ju strax efter jag skrivit förra inlägget, så va i Mönsterås strax innan 6 typ. Så började med möte, o sen käkade vi tacos där med dom o kaffe på de. Pratade med trevligt o gulligt folk o allt! Kul o träffa dom! 
Åkte därifrån tjugo över åtta o kom hem halv tio. 
Så har nu varit ute hos hästarna.. sitter nu i sängen med datan o tven på o bara tar de lugnt. Känner mig typ stressad fast vet inte varför? Men aja, dricker lite the , så kan nog snart slappna av. 
 
Fick så sjukt ont i höften när jag va ute med, men tog värktablett nyss så hoppas på att kunna sova utan att bli väckt av värk. 
 
Hittade iaf en rolig film på femman, så de får bli nervarvning nu. Känns som de varit en riktigt bra dag iaf! Har ni haft en lika fullbokad o rolig dag? :D 
 
Puss på er ♥

Fordon dag, som avslutas med årsmöte

2013-02-01 @ 15:45:23 Allmänt Kommentarer (0)
Heej!
Haft fordon hela dagen, och som sakt va ju Linnea med! hihi kul! Spelade lite kort ibland, men gjorde en del oxo, fick både räkna lite matte och pilla med ett hydraulsystem. 
Gick väl rätt bra, men ska fortsätta med hydraulsystemet på tisdag. 
 
Ja o Liza dissa ju idag med , fan haha. Hon ska t värmland en hel vecka så får klara mig själv ;/ 
 
Nu sitter jag i sängen o käkar macka hehe. ska väl snart åka mot Mönsterås för årsmöte med ridklubben! Tror nog de blir skoj! Träffa alla igen , var ett tag sen :) 
 
Ne, men ska kolla lite på datan bara o sen göra mig iordning. Hörs! :)

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide