Ensam igen

2013-11-24 @ 23:32:40 Allmänt Kommentarer (11)
Helgen har spenderats med älsklingen, som varit här sen i fredags. Haft de riktigt bra, dock har väl han haft de lite jobbigt. Fick spendera nästan hela lördagen i stallet och sen bio på kvällen och den filmen tyckte han va helt värdelös haha. Han lever än iaf haha.
Men han hjälpte mig en massa i stallet.
Och idag fick han också hjälpa mig med Äxtra. Hon fick lite knäpp ryck, så han fick leda henne och sen ha henne i lina när jag red. Tur jag har honom ♥
 
Bild från i sommras, jag och Äxtra ♥
 
Nu är man själv igen :( Ligger i sängen, lyssnar på musik och är spänd inför morgondagen! Min praktik börjar nämligen imorgon, på DHL i Vimmerby. Så får väl se hur de går haha. Nervös är jag iaf kan jag lova. Och kommer se helt sjuk i huvudet ut när jag kliver på bussen i Tuna i reflex kläder och värsta arbetsskorna haha!
Får hoppas jag överlever dagen bara, att de är roligt och det är en trevlig chauför man får åka med!
 
KRAAAM

Länge sen!!

2013-11-24 @ 23:18:01 Allmänt Kommentarer (101)
Heeeejsan!

Länge sen nu, tappade bloggandet helt ! Men tänkte försöka lite igen :) Är lite roligt att kunna skriva av sig lite om vad som händer och sådär. Framför allt om hästarna och vad som händer med dom. 
 
Så får se hur de går denna gång, lovar inget ;) Men vill ni att jag ska fortsätta får ni gärna tjata lite på mig ;)
 
Fixat ny header, får se om jag har kvar den så, den passar inte riktigt med storlek och så. Så kanske blir att byta. Men den får va så sålänge.
Älskar bilden för övrigt ♥
 
 
 
KRAAAAAAMIZ :*
 
 
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide