GODJUL

2013-12-23 @ 22:45:57 Allmänt Kommentarer (0)
Hej,
Varit mycket styr nu innan jul hehe inte hunnit med bloggen!
 
Idag har vi varit i stan, gjort den sista julhandeln nu. Älsklingen åkte hem idag med , tråk :(
Men här är julstädat, julpyntat, granen kläd, julmaten klar, och julklapparna ligger o väntar på morgondagen! Myyys.
 
Det ända jag saknar är snön. Vill ha en vit jul! Men annars är allt perfa typ.
 
 
Men nu vill jag önska er en GODJUL !!
 
Merry Christmas ♥
 
 
 

~~~

2013-12-20 @ 22:37:51 Allmänt Kommentarer (0)
 

Goooodnatt

2013-12-20 @ 22:32:58 Allmänt Kommentarer (0)
Heej
Nu ligger man i sängen, börjar bli rätt trött. Pratar lite med älsklingen, men ska nog snart sova.
Haft en bra dag iaf, hoppas ni oxo haft det!
 
PUUUSS
 
 

Jullov & Födelsedag

2013-12-20 @ 12:18:00 Allmänt Kommentarer (0)
Heej
Äntligen har även FT12 jullov! En kort och slapp dag blev det hehe. Spelade jepardy, fikade, hade musik quiz och sen slutade vi vid ca 11.
Mamma hämtade oss, så nu är man  hemma igen. Väntar på att syster ska komma hem, ska ju fira henne idag. :) Får väl se vad resten av dagen har att erbjuda... tårta hoppas jag..? ;)
 
KRAM
Bestämde mig för att vara lite julig idag ;)
 
 
 

Slagit in...

2013-12-19 @ 22:31:35 Allmänt Kommentarer (0)
Heeejsan igen
 
Nu har jag duschat o fixat lite. Och dessutom slagit in systers födelsedags present. Hon fyller imorgon hehe :) Så får hoppas hon blir nöjd nu. Men de tror jag faktiskt hihi
 
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, se lite på tv, glo twitter och sen sova. Blir kort dag imorgon oxo, skulle få sluta innan tolv så ;) Men får se vad som händer då.
 
Kram & Godnatt!!

Kort & bra dag!

2013-12-19 @ 21:17:36 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan!
Imorse fick jag vakna upp jämte min älskling ♥ underbart
Hade bara en lektion idag, engelska, började tolv slutade kvart i ett haha. Hade sista debatten. Gick väl hyffsat iaf, inte kanon men aja. Får se vad man får för omdöme sen :)
Fick reda på krönikan iaf, vilket jag fick ett B på :D Happy!
 
När jag slutat gick jag & Liza ner till stationen iaf, och jag åkte sen in till Vimemrby för att handla. Så nu är jag klar med alla julklappar, utom den till Älsklingen... Hoppas inte han dör av att få en lite senare ♥ Har lite dåligt samvete för de :(
 
Nu ska jag hoppa in i duschen iaf :)
 
KRAM

Bra dag!

2013-12-17 @ 18:55:41 Allmänt Kommentarer (0)
Heej!
Varit en jäkla bra dag. Gjorde ju omprov i dag, vilket vi gjorde på morgonen. Fick alla rätt :D Såååå nöjd! Sen fortsattte vi med våra sysslor och vi hann precis bli klara med alla säkerhetsdatablad till lunch! Fy fasen sån skön känsla när man satte i sista pappret och slog igen den där pärmen!!
 
Efter lunchen (där vi fick tacos!! ) så var det dags för det andra provet. Som Benny hann att rätta till vi skulle sluta. Skönt med lärare som vill vara snabba med rättningen för de vet att vi vill veta så fort som möjligt! Iaf fick jag fyra fel på, så klarade de! NÖJD
 
Känns som en riktigt lyckad dag.
Nu sitter jag här och glor lite, skulle pluggat lite, gjort lite körkortsteori, men jag orkar fan inte :( Får ta tag i de senare eller imorn :)
 
 
KRAM

Hade ju..

2013-12-16 @ 22:38:46 Allmänt Kommentarer (0)
Heeej
Hade ju skrivit ett jääätte långt inlägg i söndags men de lades aldrig upp! Va fan? :( Aja får se om jag orkar skriva om det någon dag, det var om klubbtävlingen och Lucian i källeberg i lördags.
 
Kan berätta lite om dagen iaf!
Haft städdag i skolan idag. Vilket resulterade i att jag & Timmy fick sortera ALLA oljor, rengöringsmedel, sprayburkar mm. Märka upp dom och sedan leta upp säkerhetsdatablad till alla. De tog sin tid, vi höll på hela dagen och blev ändå inte klara! Så ska fortsätta imorgon.
 
Blev inget omprov idag heller...Benny glömde bort oss och drog till Linköping med ett gäng haha. Men men får göra det imorgon i stället, då vi även har ett till prov. Så omprov på hjullastare och sen prov på miljö & säkerhet. Håller på att plugga för fullt nu, med lite twittrande i mellan haha :)
 
Var på träning med förut, dressyr stod på schemat. Med Arielle idag med! Diggar den lilla ponnyn. Tycker verkligen om henne! Dock tror jag inte min kropp gör det haha.
 
Blir ett par bilder på Arielle från helgen, och en på lilla mig ^^
 

Lucia

2013-12-13 @ 11:37:04 Allmänt Kommentarer (0)
Hejhopp
 
Just varit och tittat på Lucia, har väl sett bättre luciatåg om jag säger så..
 
Fick reda på hjullastar provet på morgonen.. ehe, fan. Omprov där ja   Men feedbacken från engelskan såg lite bättre ut idag! Lite mer nöjd iaf.
Sitter nu i cafeterian, och ska sitta här i typ en timme till, då vår engelska inte börjar förns tjugo i ett. Kommer rutna bort haha.
 
Kram på er så länge , hoppas inte ni möglar bort!
 
 

Dagen!

2013-12-12 @ 22:51:52 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan!
Fick sovmorgon idag, började vid tolv hehe. Så gjorde mig iordning i lugn o ro och sen fick jag skjuts av mamma till skolan.
Hade bara en timmes lektion sen... Engelska då. Debatterade igen. Sjuuuukt jobbigt. Hatar att sitta och försöka vinna en debatt på engelska när resten av klassen sitter och kollar på en , usch. De värsta är ju att jag vet att jag blir röd i ansiktet med -.- Ännu pinsamare!
Men hoppas fasen läraren tyckte det gick bättre den här gången. Inte sett någon feedback än.
 
Tog bussen kvart över ett till stan, så gick jag där ungefär en timme, lite mer och kollade på julklappar. Köpte två och sen födelsedagspresent till syster med. Så har bara två julklappar kvar att inhandla. Känns bra :)
Tio i tre tog jag bussen till Orremåla där min älskling hämta mig så var jag hos honom ett tag, pratade o myste lite tills mamma och Jenny hämtade mig.
 
Nu har jag städat rummet lite och duschat. Så nu ska jag snart sova, ska läsa lite i boken tror jag...hmm kanske :)
 
 

Go'natt

2013-12-11 @ 23:41:17 Allmänt Kommentarer (0)
Nu säger jag godnatt för ikväll!
Imorgon blir lite sovmorgon, då jag inte behöver gå på svenskan, heeeelt ok :)
 
Gooodnatt

Träningen

2013-12-11 @ 22:37:04 Allmänt Kommentarer (0)
Super rolig träning verkligen!
Dressyr stod på schemat, och fick rida lilla söta Arielle. Så jäkla go ponny alltså :') Om en lite knasig men vem är inte de haha. Hon är inte så mycket utbildad än, och har många egna idéer som hon tycker är jätte bra haha. Får hon inte som hon vill då jäklar flyger hon upp i luften, bockar och skruvar sig i luften haha.
 
Så vi hade några små disskusioner. Men vi kom överens efter ett x antal bock-skruvar. Till slut gick hon jätte fint! Verkligen jobbade hela kroppen. Blev så glad!
Hon var helt slut efteråt stackarn haha! När vi rundade av, travade av dom och lät dom slappna av lite mer så ville hon knappt gå fram mer. Så när vi skulle skritta satt jag av och ledde henne, nät o jämt jag fick henne att gå runt med mig haha. Lilla gumman.
 
Men Agneta verkade nöjd med pållen. Jag var nöjd med pållen och med mig själv också faktiskt.
Hoppas de är Arielle jag får rida på klubbtävlingen :)
 
 
En något svettig Arielle , förlåt för så dåliga bilder....
 
 
KRAM
 
 

Hemma

2013-12-11 @ 16:35:37 Allmänt Kommentarer (0)
Hellu, nu är jag hemma :)
Har precis ätit lite. Så ska ta och börja läsa boken jag ska läsa på svenskan nu. Fick den idag, vet inte när vi ska ha läst klart men lika bra att börja :)
 
Kram
 
Del tre av hungerspelen
 
 
 

Sitter i skolan

2013-12-11 @ 13:43:42 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan!
 
Sitter i skolan och har slutat nu. Rätt gött, men får vänta till halv tre på bussen.
 
Ska troligtvis på träning ikväll med, känns rätt kul. Va evigheter sen jag var med på träning. Men ska låna en häst där uppe idag isf. För Äxtra har stått alldeless för länge nu.
 
Haft en helt okej dag. Inte varit så ansträngande. Förutom att jag höll på att få utbrott på några killar i klassen som typ slog sönder halva klassrummet i sina försök att kasta vatten på varandra? Japp fullt normalt...
 
Nu ska jag fortsätta sitta här o dryga lite hehe :)
 
KRAMAR
 

Färgat håret hihi

2013-12-10 @ 22:40:40 Allmänt Kommentarer (0)
Heejsan!
 
Färgat håret lite ikväll, vilket är de ända jag gjort idag i stort sett haha.
 
Liza, om du läser detta, bli inte sur på mig imorn haha, va inte meningen att härmas!!
 
 
Brun stod de på burken, ser mer svart ut än så länge.... får väl se hur de ser ut imorgon :p
 
Kraaaaamizz

Hosthost

2013-12-09 @ 06:43:58 Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon på er!
Gav upp tanken på praktik, inte kunnat sova så mycket i natt för hostan. Och har fortfarande inte mycket till röst. Så skippar den idag :(
 
Varit uppe nu och gett mamma nummrena till praktiken, vill inte ringa själv när jag knappt kan prata.. Så hon är snäll och gör de åt mig. Nu sitter jag iaf i sängen igen, med en tallrik glass och en kopp the. Sen blir de och sova lite till..
 
 
 
KRAMMMIZ

Helgen

2013-12-08 @ 13:44:53 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsan!
Knappt haft någon röst alls på hela helgen haha. Den har börjat komma tillbaka lite smått idag. haha , blivit lite mobbad av familjen och pojken. Så elaka ;)
 
Har varit ute och fixat lite idag. Men nu ligger jag i sängen igen med världens huvudvärk. Älsklingen åkte hem för ett par timmar sen. Han ska väl ut o leka i snön med bilen igen haha **
 
Har lite beslutsångest, om jag ska åka på praktiken imorgon eller inte. Kommer ju bli en sjukt jobbig dag om jag åker, typ inte kunna prata o huvudvärk o allt. Men samtidigt känner jag mig så lat om jag är hemma... Aja får se hur de blir, hur jag känner mig senare idag o så.
 
Hoppas ni haft en go helg med!
 
KRAM

Friday !

2013-12-06 @ 14:53:19 Allmänt Kommentarer (0)
Heej
Fredag så gött :)
Fick sluta tidigare på engelskan då vi va klara med våra debatt förberedelser. Ganska skönt.
Blivit mobbad hela dagen för jag inte har någon röst idag haha. O självklart skulle vi då ha muntligt redovsning att våra arbetshäften. Men läraren var snäll o gav mig lite "dispans" haha :)
 
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hit :) O ska ut o ge hästarna mat nu.
 
Vi höres! KRAAAMIZAR

Go'natt

2013-12-05 @ 22:39:57 Allmänt Kommentarer (0)
Pratar lite med älsklingen , efter att ha pluggat en hel del.
Men nu säger jag godnatt för ikväll.

godnatt :*

Kvällsplugg '

2013-12-05 @ 21:12:32 Allmänt Kommentarer (0)
Hejsanhoppsan
 
Just kommit in från hästarna, sakt godnatt till dom. Sitter nu och läser till hjullastar provet imorgon. Lite nervös, men hoppas på de bästa får man göra. :) Dricker lite the och väntar på att älsklingen ska höra av sig :)
 
Hel skoldag som väntar imorgon, hehe va ett tag sen känner jag. Fredag är de med, sååå gutt. Can't wait!
 
 
Kramiz
 
 

Första dagen

2013-12-05 @ 20:17:07 Allmänt Kommentarer (0)
Heejsan!
Idag var jag i skolan för första gången den här veckan. Va rätt skönt att komma tillbaka. Fast hade bara en lektion, två timmar engelska. Började tolv o slutade två. Men fick skjuts dit så behövde bara vänta en timme :)
 
Hade debatt på engelskan, tyckte de kändes bra men är inte alls nöjd med feedbacken jag fick. Så nej , inte nöjd haha. Får hoppas det går bättre nästa gång och att läraren håller med mig också!
 
Efter skolan bestämde jag mig, två minuter innan bussen gick typ haha nej tio min innan kanske, för att åka till Vimmerby för att kolla efter julklappar. Hittade dock inte det jag sökte men fick lite idéer på vad jag nog ska köpa. Gäller ju och fundera så de blir rätt ;)
Men träffade underbara Malin oxo! Så kul! Fick äntligen se hennes lägenhet med! Så satt där och pratade en hel del med. Så skönt med lite tjejsnack i mellan åt :)
 
Sen träffa jag mina andra underbara "gamla" vänner på bussen. Också sjukt kul att prata med!
Önskar jag gick i Vimmerby så jag kunde prata med dom varenda dag!
 
 
..Några veckor gammal bild..

Hemma idag

2013-12-02 @ 14:06:49 Allmänt Kommentarer (0)
Idag stannade jag hemma, kände mig inte alls okej. Jätte seg, ont i huvet och så. Vet inte, kanske har feber. Men hur som helst skönt att vila upp sig lite, känt mig rätt seg ganska länge.
 
Men blev tvungen att släppa mig upp förut ändå, veterinären skulle komma och vaccinera Bella och mamma va inte hemma. Så fick ta hand om det. Men inte så ansträngande precis haha. Men nu äe Bullen vaccinerad iaf!
 
 

Veckan

2013-12-02 @ 13:10:07 Allmänt Kommentarer (0)
Heeeejhej
Veckan som varit har gått sjukt fort. Varit en väldigt blandad vecka dessutom. Började ju praktiken i måndags, hade suuuper ku! Var även där i Tisdags. Verkligen ett kanon ställe jag hamnade på! Kommer nog trivas rätt bra där.
Onsdagen var det öppet hus på skolan, så tillbringade hela eftermiddagen och kvällen där. Det var faktiskt rätt segt men men överlevde ju :) Tycker de är så pinsamt och visa vad man gör och köra både truck och lastbil när massa folk står och tittar!
 
Torsdag och fredag var vanliga dagar i skolan. Och sedan har helgen spenderats med min fina pojk.
Även hunnit med lite hästar o sånt pyssel. Lite planering inför Lucian i stallet har oxo hunnits med.
 
 
KRAM
Saknar mitt blonda hår!!
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide